23948sdkhjf

Dansk-amerikansk IT-partnerskab

Project44 og Gatehouse Logistics indgår multinational aftale.

Teknologivirksomhederne - amerikanske project44 (p44) og danske Gatehouse Logistics - oplyser, at de har indgået multinational aftale, der ”vil give sikker og autoriseret adgang til det største visibilitets-netværk i Nordamerika og Europa, og dermed øges begge teknologiudbyderes mulighed for at levere visibilitets-løsninger på tværs af transportformer og geografiske områder”, som det lyder.

Siden 1992 har Gatehouse Logistics drevet virksomhed med sikker deling af data i forsyningskæden. Særligt tjenesten ghTrack, der er en neutral og hardwareagnostisk datadelingstjeneste, har gjort det muligt for Gatehouse Logistics at opbygge det største netværk af telematiske systemer i Europa. Tilsvarende er p44 hurtigt blevet førende inden for avanceret visibilitet i Nordamerika ved at have opbygget det største og mest inkluderende netværk af kapacitetsudbydere forbundet via ELD, telematik, direkte API forbindelser, app-fri tracking eller smartphone apps.

Administrerende direktør i Gatehouse Logistics, Jesper Bennike:

- Project44 og Gatehouse Logistics har i årevis fremhævet vigtigheden af nøjagtige data. Dette samarbejde er i tråd med begge virksomheders løfte om at levere den mest omfattende globale søgemaskine kun baseret på sikker information af høj kvalitet i realtid, siger han.

Med partnerskabet har project44 og Gatehouse Logistics' kunder nu omgående og aktiv adgang til et netværk af 175.000 multimodale operatører - bestående af 90.000 kapacitetsudbydere i Nordamerika og 85.000 i Europa, lyder det.

Jett McCandless, grundlægger og administrerende direktør i p44:

- Visibilitet er det bedste initiativ inden for forsyningskæder. Et rekordstort antal nordamerikanske og europæiske virksomheder har investeret i visibilitets-platforme i realtid, der skal bruges enten alene eller med et TMS, CRM, WMS eller ERP system. Dette partnerskab gør, at producenter, detailhandlere, e-handlere, distributører, fragtmænd og tredjeparts logistikudbydere hurtigere kan drage fordel af fuld visibilitet ved at arbejde med en enkelt udbyder til alle forsendelser uanset geografisk placering, siger Jett McCandless.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093