23948sdkhjf

Thyborøn Stevedore udvider

Ny lagerhal giver travlhed på den nordvestjyske havn.

Der er blevet mere travlt på havnen i Thyborøn.

I marts tog Thyborøn Stevedore A/S selskabets nye 2.000 kvadratmeter store lagerhal i brug på havnearealerne, hvilket medførte, at der allerede i juni blev slået rekorder på godshåndteringen.

Det fortæller Thyborøn Havn.

Samler gods

En af de seneste store opgaver, der har fundet sted på havnen, kommer fra den grønlandske virksomhed 60° North Greenland ApS, der for at minimere fragtomkostningerne for nyligt samlede alt bulk-godset til Sydgrønland på havnen i Thyborøn, således at det hele kunne sendes samlet til Grønland i én enkelt udskibning.

Det er Thyborøn Stevedore, der har stået for håndteringen af godset på havnen med det helt rigtige setup i form af kajnære lagerhaller, mafi-vogne og diverse trucks, som alt sammen sikrer effektivitet og nem håndtering af bigbags og paller på havnen.

- Det er dejligt, at den udvidede lagerkapacitet betyder øget aktivitet på godsområdet. Og vi formoder, at den øgede lagerplads vil få flere og flere kunder til at samle deres fragt på havnen, så der kan spares på fragtomkostningerne ved at benytte søvejen til den endelige forsendelse. Det giver den øgede lagerkapacitet god mulighed for, og det kan give rigtig god mening for kundens forretning, lyder det fra Thyborøn Havn.

Over sommeren blev der samlet talrige bigbags bulkvarer og pallevarer sammen på havnen i Thyborøn. Gødning, såsæd, kalk, kraftfoder, fiskemel, hø og meget mere, alt sammen varer som landbruget har behov for til sikre årets høst og fårenes gode opvækst, er blevet fragtet til Thyborøn Havn med lastbiler fra forskellige producenter beliggende i nærområdet til Thyborøn havn.

Thyborøn Havns beliggenhed lige ved sejlruten op mod Norge, nord om England og de mange leverandører af landbrugsvarer, som ligger lige i baglandet til Thyborøn havn er også med til at reducere fragtomkostninger og øge rentabiliteten yderligere for 60° North Greenlands logistiske landbrugsprojekt, lyder det fra havnen. /anga.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 18).

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11