23948sdkhjf

Ny formand i Marcod

Vil arbejde for at fastholde styrkeposition.

Kenn Steger-Jensen afløser Poul Knudsgaard som formand i det nordjyske maritime brancheudviklingscenter og klyngesekretariat Marcod.

Kenn Steger-Jensen har en bred maritim baggrund og er i dag professor i produktions- og logistiksystemer på Aalborg Universitet og Universitetet i Sørøst-Norge. Han er desuden medinitiativtager til det nye Maritime Center på Aalborg Universitet.

- Den nordjyske maritime klynge udgør en erhvervsmæssig styrkeposition i Det Blå Danmark. Den skal vi kæmpe for at bevare, ikke mindst nu, hvor erhvervsfremmeudspillet fra regeringen kaster Marcod ud i en afgørende fase med krav om en ny forretningsmodel. Dette arbejde skal bestyrelsen fokusere på i den kommende periode, og jeg er sikker på, at Marcod kommer styrket ud af dette arbejde. Jeg har stor erfaring med klyngeudvikling og samarbejde mellem universitet, erhvervsliv og det offentlige i kraft af min tilknytning til universitetsverdenen og besidder også et stort kendskab til den skandinaviske maritime industri. Senest har vi på Aalborg Universitet etableret et maritimt center, og her indgår Marcod som en vigtig brik, siger Kenn Steger-Jensen.

Lars Henrik Hejlesen, senior manager hos MAN Energy Solutions, indtræder desuden i bestyrelsen.

Bestyrelsen i Marcod består således af formand Kenn Steger-Jensen, næstformand Willy B. Hansen - administrerende direktør i Skagen Havn, Jenny N. Braat - administrerende direktør i Danske Maritime, Jens Boye – renovationschef i Aalborg Forsyning - miljø og plan, Peter Møller, direktør - Saga Shipping A/S, Lars Fischer – direktør i Orskov Yard A/S samt Lars Henrik Hejlesen - Senior Manager - Head of Propulsion and Business Development & Strategy hos MAN Energy Solutions. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142