23948sdkhjf

FLSmidth bekræfter projekter i Mellemamerika

To store ordrer på cementfabrikker i Mellemamerika er nu en realitet.

FLSmidth kunne i august annoncere indgåelse af kontrakt på levering af to cementfabrikker i Mellemamerika.

Nu meddeler FLSmidth i en selskabsmeddelelse, at kontrakterne er blevet effektive, da FLSmidth har modtaget den aftalte forudbetaling og en række andre betingelser for aftalen er blevet opfyldt.

FLSmidth har indgået to kontrakter, den ene på opførelse af en ny cementfabrik og den anden på udvidelse af en eksisterende cementfabrik. De to kontrakter har en samlet værdi på mere end EUR 250 mio., og vil blive indregnet som en del af ordreindgangen for 3. kvartal 2018.

De to fabrikker skal opføres i Mellemamerika og skal begge primært levere cement til deres respektive lokale markeder. Forventet opstart er om 24 til 36 måneder, og fabrikkerne vil have en produktionskapacitet på henholdsvis 2.000 og 3.500 tons om dagen.

Meget stolte

Begge kontrakter inkluderer design- og ingeniørarbejde, levering af udstyr, automationsanlæg, undervisning samt rådgivning vedrørende installation og ibrugtagning.

- Disse to ordrer markerer kulminationen på et nært samarbejde mellem kunden og FLSmidth og er et bevis på, at vi med vores erfaring og kompetencer fra cementindustrien, vores globale tilstedeværelse og vores 12.000 medarbejderes knowhow er i stand til at samarbejde med entreprenører fra hele verden, udtaler Jan Kjaersgaard, President, Cement, og tilføjer.

- Vi er meget stolte af, at vi er blevet valgt som leverandør af disse to cementfabrikker. /Smir

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16