23948sdkhjf

Fem stenknusere til Australien

455 tons projekttransport fra Svedala til Adelaide.

Blue Water Gøteborg har for kunden Sandvik SRP arrangeret transporten af fem stenknusere samt tilhørende udstyr med en samlet vægt på 455 tons fra Svedala, Sverige til Adelaide, Australien.

Ifølge Anna Hägerstrand, koordinator på projektet hos Blue Water Gøteborg, var tidsrammen for afhentning af godset meget stram:

- Vi forberedte en meget præcis læsseplan for at undgå ventetid og oplagring. De mindre dele samt udstyr blev leveret til Helsingborg havn og stuvet i 7x40’ containere til afgang med Mærsk Line, og de større dele til stenknuserne på 378 tons blev leveret til Gøteborg, læsset på Mafi-trailere og afskibet med Hoegh Autoliners ro/ro-skib. Godset forventes af ankomme til Adelaide i slutningen af august og september, siger Anna Hägerstrand.

Luca Di Filippantonio, Freight and Documentation Coordinator – Plant Solutions Sandvik Mining and Rock Technology:

- Stenknuserne er en vigtig del af Sandviks projekt med levering af udstyr til Cairn Hill-magnetitmineanlægget i det sydlige Australien. Blue Water har leveret særdeles fremragende support til Sandvik under hele transport- og logistikforløbet med vedvarende involvering helt fra planlægningsfasen af projektet. Blue Waters support i forbindelse med dokumentudstedelse har været yderst effektiv, og de løbende informationer under hele forløbet har været detaljerede og præcise, hvilket har hjulpet os til en hurtigere og mere effektiv kommunikation med kunden, siger Luca Di Filippantonio. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109