23948sdkhjf

Stor interesse for Transport 2019

300 reserverede stande.

Når MCH Messecenter Herning slår dørene op til Transport 2019, bliver det med opbakning fra flere af transportbranchens markedsledende leverandører.

Alle haller tages i brug til transportmessen, og det er 12 år siden, man sidst havde alle haller i brug, lyder det fra messen, der melder om 300 reserverede stande.

- Vi oplever stor interesse fra både danske og udenlandske udstillere. Hallerne er allerede godt fyldte, selvom vi udvider arealmæssigt og tager alle messecenterets haller i brug, siger Søren Buur, Key Account Manager i MCH A/S.

Foruden de mange udstillere, der har udstillet fast på Transport-messen gennem årene, er der også en række udstillere, der til den kommende messe har valgt at vende tilbage efter flere års fravær. En af dem er Palfinger.

- Vi kan se en stor værdi i at være med på messen. I nogle år har vi ikke været med, fordi vi har haft et andet set up, men vi tror på, at det kan betale sig for os at være med. Transport 2019 bliver et udstillingsvindue for os. Vi skal netværke, og så håber vi, at vi med messen kan få mange flere af vores TEC kraner ud at køre samt få åbnet markedet op for vores PALFINGER Crawler Cranes, siger Jesper Serup Mouridsen, COO og product manager i Palfinger Danmark A/S.

Transport 2019 løber af stablen 21.-23. marts 2019. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187