23948sdkhjf

Fleet 101 åbner i Danmark

John Bjerre Pedersen salgschef på det danske marked.

Den svenske it-virksomhed Fleet 101 AB, der er markedsledende på TMS-systemer (Transportation Management System) i Norge og Sverige, udvider med et nyt dansk kontor.

Fleet101 har siden virksomhedens start i 2001 etableret sig som en førende leverandør af transport- planlægning og transportadministration gennem TMS-systemet K2, og per 1. september åbnede Fleet101 således kontor i Danmark; Fleet101 ApS, med John Bjerre Pedersen som salgschef for det danske marked.

John kommer fra en lang karriere startende i 1995 med salg af transportoptimeringssystemer i virksomheder som Descartes, Transvision (nu AMCS) og ORTEC, hvor han har været ansvarlig for systemsalg til hele Skandinavien.

På det danske marked har Fleet101 to kunder; 3D Logistik i Glostrup, og Best Transport i Hvidovre. Med åbningen af det nye danske kontor og med ansættelsen af John Bjerre Pedersen ønsker Fleet101 AB at sende et signal om et langsigtet engagement på det danske marked.

- Vi byder John velkommen i Fleet101. Med Johns brede erfaring fra branchen har vi lagt et godt grundlag for videre ekspansion i Danmark. I løbet af det kommende år er det planen, at Fleet101 skal forstærke sin organisation gennem ansættelse af implementeringskonsulenter og support med tanke på yderligere forankring på det danske marked, siger Mattias Samuelsson, salgs- og marketingsansvarlig i Fleet 101 AB. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14