23948sdkhjf

Motorvej åbnes med motion

Holstebromotorvejen indvies i weekenden.

Der er tale om en indvielse af den anderledes slags, når den nye Holstebromotorvejen i morgen lørdag åbnes officielt.

Over 10.000 gæster forventes at møde op på festpladsen mellem Struer Landevej og Hjermvej, der danner rammen om ministertalen og det officielle snoreklip. Dertil kommer en stor byfest med kultur og underholdning, som Holstebro Kommune arrangerer, og et stort motionsevent arrangeret af DGI Vestjylland.

Allerede kl. 8.30 åbner festpladsen med sang og musik af Holstebro Gospelkor på Motorvejsscenen. Samtidig skydes den første af mange motionsdiscipliner – 60 kilometer cykelløb – i gang. I løbet af dagen bliver der meget mere kultur, musik og motion. Blandt de optrædende er hovednavnet Scarlet Pleasure og Tørfisk. Og motionsaktiviteterne omfatter blandt andet halvmaraton og distancer med rulleski og rulleskøjter.

Den officielle del af arrangementet er talerækken og snoreklippet, som begynder kl. 12.00. Transportminister Ole Birk Olesen lægger ud. Han efterfølges af Holstebro Kommunes borgmester H.C. Østerby og formanden for teknik- og miljøudvalget i Herning Kommune, Joan Hansen. Herefter bliver snoren klippet og motorvejen indviet.

Vejdirektoratets projektleder for den nordlige del af Holstebromotorvejen, Janie Winther Ipsen, understreger dog, at vejen først åbner for biltrafik dagen efter, søndag 30. september kl. 11.

- Som projektleder glæder jeg mig enormt meget til at modtage ministeren og se ham klippe snoren. Det er altid en fornøjelse at kunne aflevere et stykke motorvej til trafikanterne. De kan glæde sig til at komme ud at køre på den søndag klokken 11, når vi har fået ryddet op efter festen, siger Janie Winther Ipsen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111