23948sdkhjf

- Vejnettet er fælles ansvar

Eva Kanstrup valgt til ny formand for Vejforum.

Eva Kanstrup, teknisk direktør i Herning Kommune, er valgt til ny formand for Vejforum for de næste tre år.

Ifølge den nye formand skal infrastruktur i Danmark ses som en helhed og ikke som separate enheder splittet op af kommunegrænser eller vejens karakter.

- Stat og kommuner er nødt til at se på vejnettet som et samlet fælles vejnet, uanset hvem der er myndighed eller aktør i et konkret område. Vi har som sektor ansvar for at skabe gode fælles løsninger for trafikanterne. Borgere og virksomheder skal helst ikke kunne mærke, når de passerer en kommunegrænse eller skifter mellem stats- og kommuneveje, siger Eva Kanstrup.

Eva Kanstrup ser gerne, at Vejforum er med til at præsentere nye innovative driftsmetoder, der kan støtte kommunerne i deres kamp for at forbedre vejenes standard.

- Kommunerne er interesserede i metoder og strategier på højt fagligt niveau og nye måder at gøre tingene på. På Vejforum kan vi møde aktører fra ind- og udland, der er foran os selv og kan inspirere os til nye løsninger. For det, der virker det ene sted, virker måske også det andet, siger den nye formand.

Vejforum er med mere end 1.200 deltagere den suverænt største branchebegivenhed på vej- og trafikområdet i Danmark. Vejforum afholdes hvert år i december med deltagere fra både vidensinstitutioner og private og offentlige organisationer. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078