23948sdkhjf

Nye direktører i Blue Water

Organisationsændring i General Cargo.

Blue Water har foretaget organisatoriske ændringer til selskabets General Cargo-division, hvor der er kommet nye direktører til for at styrke og udvide ledelsen af sø, luft- og vej-aktiviteterne.

Ifølge Blue Water får de tre nye direktører til opgave at sikre, at Blue Water fortsat leverer den brede og omfattende vifte af transport- og logistikydelser, som kunderne efterspørger – samt at kvalitet og service er i top.

- Med de tre nye ansættelser har vi etableret en stærk ledelse for vores aktiviteter indenfor sø-, luft- og vejtransport, som udgør en meget omfattende del af vores samlede forretning. Carsten, Palle og Martin kommer hver især med stærke kompetencer og solid erfaring, og vi ser frem til at kunne fortsætte en god udvikling af denne del af vores forretning, siger Dan Nissen, overordnet ansvarlig for Blue Waters General Cargo-division.

De seneste år har der været god udvikling i mængderne inden for sø- og luftfragt, og indenfor vejtransport har Blue Water mere end 1300 trailere på de europæiske veje.

- Det er et stærkt hold, vi nu har sat i spidsen for vores General Cargo-aktiviteter. De supplerer godt vores nuværende, kompetente organisation, og sammen vil de bedre kunne løfte opgaverne til gavn for vores tusindvis af kunder, siger Søren Nørgaard Thomsen, administrerende direktør i Blue Water.

Carsten Nitz, ny direktør for Vej/General Cargo

Carsten har det samlede ansvar for Blue Waters biltrafikker og får til opgave at sikre drift og udvikling af denne store aktivitet, der udgør størstedelen af firmaets General Cargo-aktiviteter. Carsten medbringer 30 års erfaring fra transportbranchen i forskellige firmaer. De seneste godt 11 år hos Leman, hvor han siden 2014 har været nordisk road-direktør.

Palle Kamstrup, ny direktør for Sø & Luft/General Cargo

Palle Kamstrup kommer fra en stilling som direktør for Toll Global Forwarding i Danmark & Finland, hvor han har været ansat siden 2011. Tidligere har han haft forskellige stillinger hos DSV, DFDS Transport og Dan Transport – og samlet har han mere end 20 års erfaring fra transportbranchen.

Martin Brandstrup, ny salgsdirektør for General Cargo

Martin Brandstrup har det overordnede ansvar for salg i General Cargo-divisionen og kommer fra en stilling som salgsdirektør for Norden hos TNT. Martin har siden 1989 arbejdet med salg i TNT-koncernen – og har siden 2005 været salgsdirektør. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094