23948sdkhjf

Greve-stolthed over Transport Øst

Cementerer kommunen som transport- og logistikcentrum, lyder det.

Som tidligere var det igen i år Greves Borgmester, Pernille Beckmann, der 1. september affyrede startskuddet for Transport Øst-messen i byens Ventrupparken.

Efterfølgende gik hun sammen med Greves erhvervs- og turistchef en rundtur på udstillingen og fik en snak med både udstillere og besøgende. Her lyttede hun til, hvad Greve Kommune kan gøre for at understøtte, at branchen oplever, at det fortsat er attraktivt at drive forretning i kommunen.

I sin tale fortalte borgmesteren, at hun var glad for at være med til at fejre transportmessens 10 års fødselsdag i Greve. Hun gav udtryk for, at hun håbede på, at kommunen kunne fortsætte samarbejdet med Danske Transport Medier, der står bag messen, idet transport- og logistikbranchen er et stort og vigtigt erhverv i Greve Kommune.

- Vi er glade for, at vi kan komme ud til jer på transportmessen og være med til at fejre jer. Vi er i Greve omdrejningspunktet for mange transport- og logistikvirksomheder, der har glæde af at ligge her hos os tæt på motorvejen og København. Det glæder mig, at det går godt for branchen, og at nye virksomheder kommer til i det distributionscenter, der ved at blive bygget her i Greve. Derfor håber vi at kunne fortsætte det gode samarbejde med jer om at mødes her på fagmessen, lød det fra Pernille Beckmann.

Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig over, at messen er blevet en fast tradition, der styrker relationerne mellem kommunen og aktørerne i transport- og logistikbranchen og virksomhederne imellem.

- Det glæder mig, at Sjællands største transportmesse er velbesøgt med cirka 5.000 besøgende her i Greve og har udviklet sig til at være et af årets absolutte højdepunkter, hvor branchens aktører mødes uformelt. Vi er som kommune glad for at kunne være en aktiv medspiller i messen, da det bidrager til at cementere Greves position som transport- og logistikbranchens hjemsted. Som kommune vil vi gerne være synlig på messen og have en uformel dialog med aktørerne, da transport- og logistikbranchen er et vigtigt erhverv for os – for os er det helt naturligt at være med til at bidrage til at styrke branchens positive udvikling fremover, siger Tina Charlotte Koeffoed. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156