23948sdkhjf

To Konecranes til FF Skagen

Store reachstackere leveret af N.C. Nielsen.

N.C. Nielsen har netop leveret to Konecranes reachstackere til fiskemelsproducenten FF Skagen. De to reachstackere gør det muligt at rotere en 40-fods container i 180 grader oppe i højden, og det giver stor manøvredygtighed på det trange køreareal og letter containertransporten mærkbart.

FF Skagen har hovedkontor og en af deres fabrikker ud til den travle havn, og det trafikerede område stiller store krav til sikkerhed, præcision og overblik, lyder det fra FF Skagen:

- Vi har behov for pålidelige, driftssikre og fleksible reachstackere, der i løbet af kort tid kan flytte et stort antal containere på tog eller lastbil. Vi kører efter en meget stram tidsplan, så vi er nødt til at have maksimal oppetid. Samtidig har vi vægtet førerkomforten. Vores førere har haft afgørende indflydelse på valget af netop disse reachstackere, fortæller Warehouse Manager Martin Ravn fra FF Skagen.

Han tilføjer, at valget faldt på de to Konecranes fra N.C. Nielsen på grund af blandt andet kort leveringstid.

- Vi valgte N.C. Nielsen, da vi hurtigt kunne komme i mål med en god løsning. Vi har taget alle vores maskinførere med på råd. De har haft mulighed for at prøvekøre en af reachstackerne, og vi har fået eftermonteret kameraer, ekstra lamper og et trinbræt. Samtidig glæder vi os over, at førerhuset kan skydes frem og at der er nedstigning på begge sider af maskinen. Alt sammen giver optimale arbejdsbetingelser, siger Martin Ravn.

Bo Nørgaard, salgschef hos N.C. Nielsen:

- Vi glæder os over, at FF Skagen har valgt os som samarbejdspartner på disse maskiner. Vi ser en tendens til øget komfort, mere fleksible reachstackere, flere højteknologiske fremskridt og muligheden for at tilpasse maskinerne meget præcist til opgaven. SMV Konecranes er verdens førende maskinmærke på området, og vi er naturligvis stolte over at repræsentere netop dette mærke for vores danske kunder, siger Bo Nørgaard.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095