23948sdkhjf

Flot halvår i Fraport

Koncernomsætning steg 13 procent.

Fraport AG, der blandt andet driver Europas travleste luftfragtlufthavn i Frankfurt, har offentliggjort selskabets tal for første halvår 2018.

Koncernomsætningen steg 13 procent til 1,532 mia. euro – cirka 11,4 mia. kr., driftsresultatet (EBITDA) steg 9,8 procent til 461,3 mio. euro, mens nettoresultatet landede på 140,8 mio. euro – en stigning på 2,8 procent.

Det samlede passagertal nåede 32,7 mio. - en stigning på 9,1 procent, mens mængden af luftfragt endte på 1,1 mio. tons – samme niveau som samme periode sidste år.

Stefan Schulte, bestyrelsesformand i Fraport AG:

- Den igangværende vækstunderstreger Frankfurt Airports attraktivitet som en global luftfartshub, men udgør også store udfordringer for os. Det var kun takket være det fremragende samarbejde med vores partnere, offentlige myndigheder og vores flyselskabskunder, samt det fremragende engagement fra alle lufthavnsmedarbejdere, at vi var i stand til at imødekomme den betydelige vækst i første halvår. Generelt har vi leveret en positiv forretningsindsats på trods af de mange udfordringer, siger han.

Bestyrelsen forventer over 69 mio. passagerer i hele 2018, lyder det.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078