23948sdkhjf

Politisk undren

Transportordførere løfter øjenbryn over rasteplads-nedskæringer.

Ifølge Lastbil Magasinet stiller transportordførere sig undrende over for nedgraderingen af 134 ud af 279 rastepladser langs de statslige veje. Nedgraderinger, hvor man blandt andet fjerner toiletter, bænke og skraldespande.

- Vi skal give servicen på rastepladserne et løft og imødekomme den naturlige nødført. Jeg har meddelt ministeren, at det her er en forkert vej at gå, siger Kristian Pihl Lorentzen til Lastbil Magasinet.

Transportordføreren fra Venstre tilføjer, at det er en sag, han vil se nærmere på sammen med resten af transportbranchen og FDM, lyder det.

Det er en nærmest fuldt sammentømret dansk transportbranche, der løfter øjenbrynene og giver sin utilfredshed til kende over for transportministerens beslutning.

Også Radikales transportordfører, Andreas Steenberg, har nogle uafklarede spørgsmål om nedgraderingerne.

- Jeg synes, det står noget uafklaret, hvad man sparer ved at droppe skraldespandene. Set med mine øjne må det være småpenge. Det med toiletterne, det er der en omkostning i. Jeg vil gerne vide, hvor meget man sparer i forhold til rengøring, siger Andreas Steenberg til Lastbil Magasinet. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066