23948sdkhjf

Transport Øst 2018

Sjællands største transportmesse holder 10 års jubilæum i Greve.

Igen i år afholdes Sjællands transportmesse Transport Øst i Ventrupparken i Greve i lørdag den 1. september og søndag den 2. september 2018.

Messen fejrer 10 års jubilæum i år. På messen vil Greves borgmester Pernille Beckmann igen i år åbne transportmessen og besøge de mange udstillere.

Greve er blandt andet takket være den årligt tilbagevendende transportmesse blevet kendt for at være et ’hot spot’ for virksomheder inden for transport- og logistikbranchen. Greves borgmester Pernille Beckmann er stolt over, at det velbesøgte arrangement er med til at sætte Greve på landkortet som et godt sted at være placeret for transport- og logistikvirksomheder.

- Vi er meget glade for, at Sjællands største transportmesse igen afholdes i Greve, og jeg vil gerne sige stort tillykke med 10 års jubilæet. Det er flot, at der gennem årene har været en stigende tilgang af besøgende. Vi er glade for, at messen finder sted i Greve og trækker besøgende til fra nær og fjern. Hermed får endnu flere øjnene op for, at Greve har en ideel central beliggenhed og er et godt sted at drive forretning, udtaler Pernille Beckmann.

Politisk vilje

Greves borgmester og Greves erhvervs- og turistchef ser begge frem til at besøge messen og få en snak med nogle af dem, der lægger vejen forbi for at blive inspireret af at se det nyeste inden for lastbiler, trailere, kraner og andet transportmateriel.

- Vi har en politisk vilje til at understøtte transportbranchens fremgang og vækst i Greve Kommune ved at skabe de bedste rammer og betingelser for erhvervslivet. Fagmessen giver transportbranchen noget at samles om. Vi får som kommune en god anledning til at få en uformel snak med aktørerne i branchen om, hvad deres udfordringer er, hvad der optager dem, og hvad vi kan gøre for at gøre det nemmere for dem at drive forretning og fx skaffe kvalificeret arbejdskraft, understreger Pernille Beckmann, der glæder sig over, at Greve har oplevet en stor fremgang for transport- og logistikbranchen gennem de sidste mange år.

Branchens forventninger

Transportmessen sætter fokus på branchens forventninger til fremtiden.

Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig ligeledes over, at transportbranchen trives og er i vækst. Hun ser frem til at deltage i transportmessen, hvor blandt andre lokale virksomheder som Mercedes-Benz CPH, Lastas A/S, Midt- og Vestsjællands Politi, Færdselsafdelingen og Tungvogncenter Øst, TruckMail og Logistikkompagniet.

Hun vil gerne bruge messen til at tale med virksomhederne om, hvordan kommunen og ErhvervsCentret kan understøtte den positive udvikling med at skabe vækst og nye arbejdspladser og også tiltrække nye virksomheder til kommunen.

- Vi har som kommune en god mulighed for at tiltrække nye virksomheder i transport- og logistikbranchen. For vi ligger ideelt tæt på Køge Bugt motorvejen med nem og hurtig adgang til markeder i både syd-, nord-, øst- og vestgående retning. Og så tager det kun 20 minutter at køre til lufthavnen og København, understreger Tina Charlotte Koeffoed og fortsætter: Vi ser frem til at få et godt samarbejde også med de mange nye virksomheder i branchen, som bl.a. etablerer sig i Greves nye topmoderne distributionscenter ved Greve Nord afkørsel 27 i de kommende år, siger Tina Charlotte Koeffoed.

Vil du også med til Transportmessen?

Henover weekenden plejer messen at tiltrække henved 5.000 besøgende, oplyser arrangørerne. Entre er 50 kr. Fribilletter kan printes ud på www.transportost.dk.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11