23948sdkhjf

Agility fortsætter væksten

Tocifret succes i andet kvartal.

Den kuwaitiske Basel-baserede logistikkoncern Agility Logistics har offentliggjort selskabets regnskaber for andet kvartal af 2018 og dermed også første halvår.

I andet kvartal noterede selskabet indtægter for 384,2 mio. kuwaitiske dinarer (KWD), hvilket svarer til cirka 8,2 mia. kr. Det er en stigning mod samme periode sidste år på 12,3 procent. I årets første halvår havde Agility indtægter for 756 mio. KWD, hvilket var en stigning på 14,1 procent.

I Q2 noterede Agility en indtjening før renter, skat, nedskrivninger og afskrivninger (EBITDA) på 37,1 mio. KWD – en stigning på 13,6 procent. For første halvår lød den på 74,8 mio. KWD – en stigning på 18 procent.

Nettoresultatet for andet kvartal lød på 20 mio. KWD - en stigning på 18,7 procent, og for første halvår lød det på 38,9 mio. KWD – en stigning på 23,9 procent.

Tarek Sultan, administrerende direktør i Agility:

- Resultaterne i andet kvartal er i overensstemmelse med forventningerne og selskabets tidligere vækst. Agilitys Infrastructure-selskaber præsterede godt, ligesom vores logistikforretning, der noterede endnu et kvartal med vækst i volumen og indtjening på trods af marginpres, siger han.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.893