23948sdkhjf

Globale tiltag hos K + N

Ny hub i Chile og Petronas-kontrakt i Malaysia.

Kuehne + Nagel åbner til august ny logistikhub i Santiago i Chile, der bygges som dedikeret hub til pharma- og sundheds-branchen.

Køle-hub i Chile

Ingo Goldhammer, præsident hos Kuehne + Nagel i Syd- og Centralamerika:

- Med mere end 40 år, hvor vi har vist vores engagement på det chilenske marked, vil denne banebrydende facilitet løfte kendskabet og erfaringen hos vores specialiserede teams og gøre Kuehne + Nagel i stand til at tilbyde sine unikke pharma-løsninger til en udvidet kundebase. Denne investering er i overensstemmelse med vores strategiske løbende engagement i pharma- og sundhedssektoren, der globalt styrker vores position som førende aktør inden for pharma-logistik, siger han.

Hubben får et omfang af 17.600 kvadratmeter, der dog kan udvides til 23.300 kvadratmeter.

Petronas-kontrakt

Desuden har selskabet tegnet en treårig logistikkontrakt med Petronas, det statsejede malaysiske olie- og gasselskab, hvor K + N får ansvar for selskabets end-to-end integrerede forsyningskæde.

Jens Drewes, præsident for Kuehne + Nagel i Asien-Stillehavsområdet:

- Vi glæder os over at indgå samarbejd med Petronas. Vores aftale som Petronas’ one-stop logistikpartner er en betydelig milepæl for Kuehne + Nagel. Det er et vidnesbyrd af vores strategi om at tilbyde teknologi-drevne værdikæder til vores kunder og yderligere styrke vores brancheførende position, siger Jens Drewes.

Billedtekst: Foto: Kuehne + Nagel.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078