23948sdkhjf

CEVA gik frem i 2. kvartal

Nettoomsætning øget med 5 procent.

CEVA Logistics AG, der tilbyder speditions og 3.-parts logistikservices, øgede nettoomsætningen med 5,1 procent i andet kvartal, sammenlignet med samme kvartal i 2017.

Driftsresultatet (EBITDA) nåede op på 77 mio. USD – syv mio. USD mere en sidste år.

- CEVA fortsætter fremgangen. Vi har nu opnået syv på hinanden følgende kvartaler med stærk vækst på toplinjen og styrket driftsresultat (EBITDA), udtaler Xavier Urbain, der er CEO i CEVA Logistics, der erkender, at der er plads til forbedringer.

- Vi fortsætter med at reducere vores omkostninger og arbejder på at forbedre produktiviteten, samt at tackle de aktiviteter, der ikke præsterer tilfredsstillende. og løse vores underpresterende aktiviteter . I årets første halvår har margenvæksten været skæv i forhold til Freight Management, og vi forventer, at Contract Logistics vil gøre fremskridt i andet halvår, da vi stort set har snor i problemområderne. Vi er forpligtet til yderligere forbedring af vores margener og de bevæger sig i den rigtige retning, siger Urbain.

- Generelt har vi et godt tempo på vores forretningsudvikling. Vi gør også fremskridt med at udvikle vores partnerskab med vores nye strategiske aktionær CMA CGM, siger Xavier Urbain.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142