23948sdkhjf

MAG'et godt regnskab

Øger EBITDA for syvende år i træk.

Manchester Airports Group (MAG), der driver lufthavnene Manchester Airport, London Stansted og East Midlands Airport, har netop offentliggjort årsregnskabet for 2017/18, der i MAG’s tilfælde endte 31. marts.

For syvende år i træk formåede selskabet at øge den justerede indtjening før renter, skat, afskrivninger og nedskrivninger (EBITDA), der steg 5,8 procent til 358,8 mio. pund – knap 3 mia. kr. Det skete som følge af en stigning i passagertallet med 6,7 procent til 58,9 mio. rejsende.

East Midlands-lufthavnen er Englands største cargo-lufthavn inden for dedikeret luftfragt, og i 2017 cementerede selskabet den position med en stigning i tonnagen på 9,7 procent til 358.000 tons.

Administrerende direktør i MAG, Charlie Cornish, håber, at MAG’s positive udvikling fortsætter – også efter Storbritannien har forladt EU:

- I takt med at Storbritannien forbereder sig på at forlade EU, er vi overbeviste om, at den britisk regering og EU anerkender vigtigheden af at give passagerer og flyselskaber tillid, og vi imødekommer forpligtelsen fra begge sider om at skabe rammerne, der vil muliggøre lufttrafik efter Brexit, siger han.

MAG’s tre lufthavne bidrog med 7,1 mia. pund i økonomisk aktivitet til den britiske økonomi i 2017 – en stigning på 15 procent mod det foregående regnskabsår. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109