23948sdkhjf

Blue Water indfører P-tillæg

Regningen for nye danske parkeringsregler sendes videre til kunderne.

»Regeringens stramninger af parkeringsrestriktioner øger omkostningerne for transportselskaberne. Derfor er vi nødsaget til at indføre et parkeringstillæg på 3,5 procent af fragtbeløbet«.

Sådan skriver Blue Water Shipping i et nyhedsbrev til kunderne.

Udgifter øges markant

Blue Water Shipping har sammen med en række brancheforeninger protesteret mod den omstridte 25 timers p-begrænsning for lastvogne. De nye regler gør det meget vanskeligt, at opretholde driften som hidtil.

»Vi har sammen med brancheforeningerne protesteret imod disse nye danske regler, da de gør det vanskeligt at opretholde den drift, som vi har i dag.

De nye regler træder i kraft i Danmark den 1. juli 2018. Vi har beregnet konsekvensen af regeringens tiltag og må konstatere, at det vil øge vores udgifter markant. Derfor er vi desværre nødsaget til at indføre et separat ”parkeringstillæg” på 3,5 procent af fragtbeløbet.«

Blue Waters opkræver P-tillægget fra den 1. august 2018 og beregnes af fragtbeløbet på transporter til og fra Danmark.

»Det er et regeringsindgreb, som vi ikke er herre over, og vi beder derfor om jeres forståelse for, at vi indfører tillægget. Vi følger udviklingen og vil holde jer løbende orienteret,« skriver Blue Water Shipping

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062