23948sdkhjf

Esbjerg-rederi modtager to nye skibe

Esvagt sejler ind i juli med alt andet end sommerferie på sejlplanen.

Rederiet Esvagt, med base i Esbjerg, har netop modtaget to friske nybygninger - til henholdsvis offshore vind og offshore olie/gas – der sender rederiets flåden op på 43 skibe.

Først blev nybygningen Esvagt Dana leveret fra Zamakone Shipyard i spanske Bilbao, dagen efter overtog Esvagt nybygning H-053 fra Cemre Shipyard i Tyrkiet.

- To nybyggede skibe understreger Esvagts fortsatte ambitioner om organisk vækst indenfor både offshore vind og offshore olie/gas, siger rederiets adm. direktør Kristian Ole Jakobsen.

Til tysk og dansk sektor

Nybygningerne er en SOV (Service Operation Vessel), der tilknyttes GE på Merkur Offshore Wind Farm i tysk sektor, og en MPV (Multi Purpose Vessel), der fremover servicerer Hess’ olie/gasproduktion i dansk sektor. Begge skibe går i charter i løbet af sommeren.

- De to nybygninger er med til at udbygge Esvagts position indenfor både offshore vind og offshore olie/gas. Vi fortsætter et tillidsfuldt samarbejde med Hess på en 10-årig kontrakt, og med en SOV til GE har vi nu serviceskibe på kontrakt med tre store markedsførende havmølleproducenter, tilføjer Kristian Ole Jakobsen.

Om Esvagt

Har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs, servicerer olie-, gas- samt vindindustrien.

Fra basen i Esbjerg ledes mere end 40 offshore skibe og cirka 900 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078