23948sdkhjf

K + N udvider Zebraxx-samarbejde

Vil synliggøre last mile-leveringer.

Kuehne + Nagel har udvidet sit strategiske partnerskab med softwarevirksomheden Zebraxx, der blandt andet udvikler track and trace systemer til logistikbranchen.

Det schweiziske selskab er gået ind i samarbejdet med ambitionen om at synliggøre last mile-leveringerne for selskabets kunder, lyder det.

K + N’s kunder har allerede kendt Zebraxx i flere år – i 2017 håndterede systemet næsten 10 mio. transaktioner. Nyheden består i flere muligheder for at samle og dele leveringsinformationer, vognlokalisering i realtid og IoT-validering (Internet of Things).

Gianfranco Sgro, ansvarlig for Contract Logistics hos Kuehne + Nagel:

- Vi ser et øget behov fra kunderne for forbedrede løsninger inden for gennemsigtighed. I takt med, at samfundet bliver mere og mere digitalt, kræver kunderne større fleksibilitet og flere valgmuligheder i de løsninger, vi kan tilbyde dem og til en billigere pris. Zebraxx har udvist villighed til at omfavne innovative og fantasifulde ideer og forvandle dem til værdifulde løsninger for vores forretning og for vores kunder, siger Gianfranco Sgro.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.797