23948sdkhjf

Nye formænd i Postnord AB

2 x Christian skal lede bestyrelsen.

Den danske og svenske stat har nomineret Christian Jansson til formand og Christian Frigast til næstformand i bestyrelsen for Postnord AB. Udpegningen af de to nye medlemmer af bestyrelsen sker på en ekstraordinær generalforsamling i Postnord AB, som afholdes i løbet af sommeren.

Det skriver Transportministeriet.

Danske Christian Frigast er stifter af og formand for den dansk baserede nordiske kapitalfond Axcel og har mange års erfaring med at udvikle virksomheder ud fra et ejer- og bestyrelsesperspektiv. Christian Frigast er i dag blandt andet også formand for EKF – Danmarks Eksportkredit, der ejes af den danske stat.

Svenske Christian Jansson har været koncernchef for Ellos og KappAhl, samt været bestyrelsesformand for blandt andet Apoteket og Svensk Handel. I dag beskæftiger han sig primært med investeringer i mindre udviklingsselskaber og med bestyrelsesarbejde.

Transportminister Ole Birk Olesen:

- Jeg er meget glad for, at Christian Frigast har sagt ja til at indgå i det nye formandskab for Postnord sammen med Christian Jansson. Dette formandskab får ansvaret for, i samarbejde med den øvrige bestyrelse og ledelse, at håndtere den fortsatte omstilling af virksomheden og de udfordringer, som Postnord står overfor, siger han.

Jens Moberg og Anitra Steen forlader efter eget ønske bestyrelsen for Postnord AB i forbindelse med den kommende ekstraordinære generalforsamling.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096