23948sdkhjf

E 45 VVM-granskes yderligere

I alt 90 km. undersøges for eventuelle udvidelser.

I Finansloven for 2018 blev det besluttet at sætte gang i VVM-undersøgelser for udbygning af udvalgte strækninger af E45 mellem Vejle og Randers N.

Disse undersøgelser starter op før sommerferien, oplyser Vejdirektoratet.

VVM-undersøgelserne starter op med indledende idefase på strækningen Vejle-Skanderborg S og på strækningen Aarhus N-Randers N, mens strækningen fra Aarhus S-Aarhus N først starter op efter sommerferien.

Strækningen fra Vejle til Randers N er inddelt i de tre delstrækninger: Vejle-Skanderborg S (ca. 35 km), Aarhus N-Randers N (ca. 35 km) og Aarhus S-Aarhus N (ca. 15 km). For hver strækning gennemføres en selvstændig VVM-undersøgelse, lyder det.

Som en indledning på VVM-undersøgelserne har blandt andet borgere, trafikanter og interesseorganisationer mulighed for at komme med ideer, forslag og synspunkter i en offentlig ide- og forslagsfase. Indkomne ideer og forslag vurderes og kan inddrages i Vejdirektoratets videre arbejde.

 - Nu går vi i gang med VVM-undersøgelserne på E45, og vi håber, at rigtig mange borgere, virksomheder og interesseorganisationer har lyst til at bidrage med forslag og ideer, siger Jacob Pryds Winkel, projektleder på undersøgelsesstrækningen fra Vejle til Skanderborg S.

- Vi holder lokale borgermøder, og her kan man komme med sine forslag og ideer. Har man ikke lige mulighed for at deltage, kan forslag og ideer også sendes via Vejdirektoratets hjemmeside, siger projektleder Elisabeth Krog, der er projektleder på undersøgelsesstrækningen fra Aarhus N til Randers N.

Tid og sted for de enkelte borgermøder kan ses på projekternes hjemmesider.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063