23948sdkhjf

Nyudklækkede shippingsvende

Veluddannede Shippingelever dimitterede 15. Juni.

Danmarks Skibsmæglerforening og Rybners Handelsskole var fredag den 15. juni 2018 værter ved årets dimission for shippingeleverne fra Rybners årgang 2016.

Traditionen tro afholdtes arrangementet i Amaliegade 33, hvor også Danmarks Skibsmæglerforening har adresse.

De i alt 31 glade og udlærte shippingelever fra Rybners og Danmarks Skibsmæglerforenings 2-årige shippinguddannelse, kunne fejre dagen med stort fremmøde af familie, repræsentanter fra shippingbranchen og skolerne.

- Amaliegade 33 er der, hvor dansk shipping har sine rødder, og mere passende samt højtidelige omgivelser kan man ikke forestille sig til at festliggøre et dimissions arrangement, sagde General Manager hos Danmarks Skibsmæglerforeningen Jesper Sebbelin (JS) indledningsvis i sin tale.

Rekruttering

- Skibsmæglerforeningen har uddannelse som et af sine strategiske fokusområder, og vi er godt positioneret i det politiske miljø på Christiansborg samt hos de relevante departementer og styrelser. Det er ingen hemmelighed, at vi lige nu kæmper en Erhvervspolitisk kamp for, at sikre fortsat mulighed for at gymnasialt uddannede fortsat kan optages på 2 års lærekontrakter efter 1. august 2020. Vi har sikret os Christiansborgs og Undervisningsministerens opmærksomhed på problematikken, og håber på en politisk afklaring midt i 2019, sagde Jesper Sebbelin og fortsatte.

- Shippingbranchen er parallelt med de igangværende strukturelle tilpasninger, midt i en industriel revolution, hvor den teknologiske udvikling vil skabe nye og hidtil usete forretningsmodeller, der bryder med de traditionelle forretningsmodeller og ændrer måden hvorpå vi leverer, arbejder og efterspørger varer og tjenesteydelser. Det er derfor også vigtigt at fremhæve for jer i dag, at I skal være omstillingsparate, og evne at se forretningen før konkurrenten, samt fortsat at kunne yde god service og vidensdeling, det koster nemlig ikke noget, men skaber langsigtede kunderelationer. Dette er shippings lod som en serviceudbyder.

Udvikle netværk

I sin afrunding fremhævede JS, at:

- Skibsmæglerforeningen opfordrer jer til løbende at arbejde med og udvikle jeres netværk, og her er de digitale værktøjer også vigtige redskaber, men glem aldrig det personlige møde. Vi ser det som foreningens mission fortsat at række ud til alle de shippingfolk vi uddanner, og vi står parate til at være fortsat sparring for jer i løbet af karrieren.

Traditionen bød også på uddeling af priser for årgangens bedste elev samt bedste kammerat på henholdsvis Hold 16A og 16B.

Årgangens bedste elev, som kåres af underviserne, blev Malene Gram Pedersen (Hold 16A) / Hecksher Linieagenturer A/S i Aarhus. Til bedste kammerat for Hold 16A valgtes Jesper Andersen / Schultz Shipping A/S i Kalundborg og for Hold 16B valgtes Emil Bjærge Frank Jørgensen / MSC Denmark i Aarhus.

Efter overrækkelsen af priserne udtalte Malene, Jesper og Emil om deres valg af shippinguddannelse at, »vi valgte shippingkarrieren, da den kræver, at man skal kunne håndtere flere problemstillinger på én gang og løbende kunne tage beslutninger i nuet. Det er en krævende og international karriere, hvor udfordringerne somme tider ikke er indenfor de normale arbejdstider. Vi styrkes igennem det ansvar og den status man har i jobbet. Vi har opnået en fagligt stærkt funderet uddannelse, som vi kan bygge vore karrierer videre på.«

NAVNE:

Frederik Nymann Christiansen / Baltic Shipping Company A/S

Thomas Boisen Schmidt / Shipping.Dk - Nyborg

Caroline Emilie Ehrenreich / Ocean Network Express Europe Ltd. Denmark Filial

Emil Schnack / Aasted ApS

Rune Steffen Hansen / Lysander Shipping A/S

Jacob Peter Wilson Thun / Esteph ApS

Camilla Haastrup Jensen / Holship Danmark A/S

Andreas Riano Ørum / Hapag-Lloyd Denmark

Patrick Jensen / Schultz Shipping A/S

Frederik Bünsov Agerholm / Lysander Shipping A/S

Natasja Klemi / Gea Process Engineering A/S

Zenia Jüngling / Safe Shipping A/S København

Christoffer Marcussen / Niels Winther & Co. Aps - København

Emil Bjærge Frank Jørgensen / MSC Denmark A/S

Cathrine Tvergaard Nielsen / A. Henriksen Shipping A/S

Nathalie Vainø Larsen / Lysander Shipping A/S

Jakob Vestergaard Nielsen / MSC Denmark A/S

Christina Skov Mikkelsen / HMM Agency (Denmark) A/S

Jesper Andersen / Schultz Shipping A/S

Stine Maria Morsbøl / MSC Denmark A/S

Anders Randrup Christensen / Fredericia Shipping A/S

Lause Buchbjerg Paulsen / ShipCargo ApS

Sebastian Nicklas Elvang / Hecksher Linieagenturer A/S

Lasse Ulrich Holm Pedersen / Shipping.Dk Køge

Henning Fries / Niels Winther & Co Skibsekspedition ApS

Mads Svan Hendriksen / Maritime Transport & Agencies ApS

Oliver Christian Olsen / MSC Denmark A/S

Fatih Ozkaya / Unifeeder A/S

Erik Boye Kromann / Dane Chartering ApS

Helle Drejer Pedersen / Uni-Chartering A/S

Malene Gram Pedersen / Hecksher Linieagenturer A/S

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094