23948sdkhjf

Transformation på havnekonference

Danske Havne sætter gang i transformation af havne.

Danske Havnes Havnekonference 2018 sætter fokus på transformation – havnenes økonomiske udvikling, fremtidens markeder og handlerum.

”Konferenceskibett” er ladet med oplæg om Brexits konsekvenser for fiskeriet og erhvervslivet, kåring af de tre vindere af Danske Havnes fotokonkurrence ved Transportminister, Ole Birk Olesen, gennemgang af de nye anbefalinger fra ekspertudvalget for havnelovsudvalget og oplæg fra Transportminister, Ole Birk Olesen, om emnet for havnekonferencen – transformation.

Emner på dagsordenen er blandt andet:

- Brexits konsekvenser for dansk fiskeri og erhvervsliv v/ Claus Grube, Senior Advisor og ambassadør

- Anbefalinger fra Havnelovsudvalget v/ Peter Maskell, professor på CBS og formand for udvalget

- Ocean Economy v/ Sofia Fürstenberg, Business Development and DS Manager Nor-Shipping

Havnekonferencen 2018 afholdes på Esbjerg Havn, som gennem årene netop har været i stand til at omstille sig i takt med markedets udvikling.

- Havnesektoren oplever i øjeblikket en enorm udvikling. Havne har udviklet sig til mere end bare modtagere af skibe, siger, havnedirektør i Esbjerg Havn og formand i Danske Havne, Ole Ingrisch og fortsætter:

- Havne er blevet til klynger med specialiserede aktiviteter, som er mere end gods over kaj. Havnekonferencen 2018 sætter netop fokus på nogle af de tendenser, jeg ser i havnesektoren.

Transportminister Ole Birk Olesen gæster også Havnekonferencen 2018 og vil fortælle, hvordan han ser på havnenes transformation.

Spændingen vil også blive udløst, når Transportminister, Ole Birk Olesen, kårer de tre vindere af Danske Havnes fotokonkurrence i anledning af Danske Havnes 100 års jubilæum.

Havnekonferencen afholdes i samarbejde med CBS Maritime, som vil bidrage til at føre deltagerne igennem deres syn på havnenes transformation og de muligheder, der ligger i denne.

Havnekonferencen 2018 finder sted i Esbjerg den 10.-11. april 2018. Se program mm. og tilmeld dig hurtigst muligt på www.danskehavne.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078