23948sdkhjf

Ministre besøgte Frederikshavn Havn

Lilleholt og Lauritzen hørte om den nordjyske havneudvidelse.

I denne uge havde Frederikshavn Havn besøg af hele to ministre, da både skatteminister Karsten Lauritzen og energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt gæstede den nordøstjyske havn for at se nærmere på de igangværende havneudvidelser.

Ministrene var på virksomhedsbesøg hos Universal Foundation og lyttede til indlæg fra to af de kommende store lejere på Frederikshavn Havns nye arealer - Nordliq (LNG) og Modern American Recycling Services. Der blev desuden tid til en rundvisning på det nye havneområde, en sejltur for at se havneudvidelsen fra søsiden og en frokost som afslutning på besøget.

- Det har været en stor fornøjelse at vise de to ministre vores nye havneudvidelse og planerne med den, og jeg er glad for den bevågenhed, vi får fra Christiansborg med dette besøg, siger Mikkel Seedorff Sørensen, administrerende direktør i Frederikshavn Havn.

Også byens borgmester Birgit Hansen var glad for besøget:

- Frederikshavn Kommune er med beslutningen om at udvide Frederikshavn Havn på vej ind i en ny fase for erhvervsudviklingen i kommunen. Havnen er motor for vækst, og antallet af arbejdspladser, som havnen og de relaterede erhverv genererer, er af afgørende betydning. Vi er rigtig glade for at kunne byde flere internationale storspillere velkomne på den nye udgave af Frederikshavn Havn. Sammen med vores placering som transportcentrum i Norden og en del af det europæiske motorvejsnet, så styrker det vores forbindelser med verden. Det glæder vi os til at udnytte mere fremover med fokus på de muligheder, som havneudvidelsen åbner, siger hun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063