23948sdkhjf

Danske Maritime retter kikkerten mod vækst

Årsmøde: Sådan får vi flere maritime virksomheder med succes.

Danske Maritimes årsmøde 17. april afslører hemmeligheder bag maritime virksomheders succes, og der kommer modige bud fra maritime iværksættere og etablerede virksomheder på, hvad de selv og politikerne kan gøre for at sejre i den stigende og globale konkurrence.

Nye og etablerede maritime virksomheder samt en række folketingspolitikere øser ud af deres gode og dårlige erfaringer og giver kontante, ærlige råd på Danske Maritimes årsmøde 17. april 2018.

Årsmødet stiller skarpt på, hvad det kræver at være en succesfuld maritim virksomhed, og hvordan den skal agere for at skabe og fastholde succes og vækst. Der bliver også givet svar på, hvad Danmark som nation bør gøre for at være et attraktivt land for den maritime industri.

Danske Maritime opfordrer til hurtig tilmelding, selv om der er plads til mere end 100 deltagere hos MAN Diesel & Turbo i Københavns Sydhavn, der lægger lokaler til årsmødet.

- Der bliver rift om pladserne i år. Vi har lagt os i selen for at præsentere et program, der både inspirerer og provokerer, afslører hemmeligheder bag kendte succesvirksomheder og løfter sløret for, hvad virksomheder og politikere mener, der skal gøres for at skabe virksomheder og få dem til at vokse i et konkurrencepræget marked og en foranderlig verden, siger administrerende direktør Jenny N. Braat, der er vært og ordstyrer hele dagen.

Brian Mikkelsen: Vision om globalt maritimt kraftcenter

Efter en kort velkomst fra Danske Maritimes formand Thomas S. Knudsen vil erhvervsminister Brian Mikkelsen fortælle om regeringens vision om Danmark som globalt maritimt kraftcenter i 2025.

Erick Thürmer, disruptionekspert: Vil du forandre verden?

Dernæst bliver scenen sat af den 39-årige Erick Thürmer, der på kort tid er blevet en af landets mest anerkendte disruptioneksperter. For få år siden overtog han faderes hensygnende virksomhed, som oldefaren stiftede for 120 år siden. I dag har han verdenspatent på 3D-printet værktøj og er mål om at blive den største virksomhed i verden på sit felt. Erick ser sig selv som advokat for eksponentielt lederskab og digital produktion, og han vil dele gavmildt ud af sine guldkorn på årsmødet.

Hempel og DASPOS: Sådan vil vi fastholdes succesen

To succesfulde maritime virksomheder afslører dernæst, hvordan de fik succes, og hvordan de vil fastholde den. Hempels chef for de maritime forretning Christian Ottesen repræsenterer den etablerede virksomhed udfordringer med at fastholde en førerposition, og DASPOS’s medstifter Lars Gerner Lund fortæller om virksomhedens start og eksplosive vækst på over 1.000 pct. på få år.  

OMT, PortSafety og Rosenby Engineering om Danmark som maritim nation

Efter frokost bliver emnet drejet til, hvad Danmark kan og bør tilbyde maritime virksomheder. OMT’s direktør Kåre Groes Christensen indleder med sine ønsker og ideer. Dernæst beretter to iværksættere, Kim U. Haaning fra PortSafety og Martin Winkel fra Rosenby Engineering om deres turbulente opstart og sætter et op drømmescenarie for maritime startups.

Fire folketingspolitikere: Hvad ville du gøre, hvis du fik 90 mandater?

De tidligere indlæg bliver indgangsvinklen for fire folketingspolitikere, Morten Bødskov (S), Peter Skaarup (DF), Søren Gade (V) og Christina Egelund (LA). Politikerne indleder enkeltvis med at fortælle, hvad de ville gøre for maritime virksomheder, hvis de havde 90 mandater, inden de debatterer med hinanden og de fremmødte deltagere.

Årsmødet afsluttes med netværk og forfriskninger.

Se programmet på www.danskemaritime.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062