23948sdkhjf

- Jeg har set frem til at komme i gang

Søren N. Thomsen er ny topchef i Blue Water.

Den nye administrerende direktør i Blue Water, Søren N. Thomsen, har set frem til at overtage stillingen som chef for den store esbjergensiske transport- og logistikkoncern.

Det fortæller han til selskabets egen udgivelse Blue Water News.

Stærkt fundament

- Jeg har set frem til at blive en del af Blue Water, som er en meget spændende virksomhed. Det er imponerende, hvorledes virksomheden har udviklet sig gennem årene, og Blue Water har et stærkt fundament i branchen – både i Danmark og internationalt. Jeg fornemmede fra første dag den stærke kultur og teamspirit, og jeg ser frem til at skabe resultater sammen med de mange dygtige og engagerede kolleger, siger Søren N. Thomsen, der blandt andet har en fortid hos Mærsk, hvor han i 15 år sad på forskellige poster i Ghana, Kina, Dubai og USA.

Grundlægger og bestyrelsesformand Kurt Skov glæder sig over valget af 51-årige Søren N. Thomsen, der senest kommer fra en stilling som administrerende direktør i Esvagt i Esbjerg.

- Jeg er glad for nu at have overladt den daglige ledelse af Blue Water til Søren, der er en erfaren og kompetent leder. Han har de helt rigtige værdier i forhold til Blue Water, og han har desuden medvirket til at skabe en god udvikling og indtjening i sine tidligere jobs. Med Søren bliver fundamentet i ledelsen styrket, og jeg er sikker på, at Søren sammen med den øvrige direktion vil skabe bedre stabilitet og udvikling i vores forretning, siger Kurt Skov.

”Skuffende 2017”

De seneste år er Blue Water ekspanderet betydeligt på omsætning, antal medarbejdere og aktiviteter, men store investeringer i organisationen og IT-systemer har dog haft betydning for bundlinien.

Kurt Skov forbereder da også på, at 2017-resultatet bliver ”skuffende”:

- Transportbranchen er generelt meget konkurrencepræget – både hvad angår pris og kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag utrolig hårdt for at levere alsidige løsninger til kunderne, og det kan og skal vi være meget stolte af. Vores økonomiske resultater har dog ikke været tilfredsstillende de seneste par år, og selvom 2017 ikke er opgjort endnu, må vi konstatere, at resultatet bliver skuffende. Vi har dog i det seneste år gennemført en række ændringer og tiltag, der medvirker til en positiv udvikling. Ligeledes vil der i 2018 være stigende indtjening fra vores kæmpeprojekter i Kasakhstan, hvor de samlede kontrakter de næste år er på 5 mia. kr., siger Blue Water-stifteren. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094