23948sdkhjf

DHL firdobler kapaciteten i Bruxelles

Ny hub er koncernens femtestørste i verden.

Over 1 mia. kr.

Så meget har DHL Express’ nye hub i Bruxelles kostet den store tyske transportkoncern.

Til gengæld for den store investering har DHL’s kurer- og pakkedivision nu fået en ny hub i hjertet af Europa, der næsten firdobler selskabets kapacitet i Bruxelles til 42.000 forsendelser i timen, skaber 200 nye job og er den femtestørste hub i DHL’s netværk på globalt plan.

Den 36.500 kvadratmeter store hub blev indviet af DHL Express’ globale topchef, Ken Allen, der med begejstring officielt åbnede hubben:

- Bruxelles spiller en afgørende rolle i det verdensomspændende DHL Express-netværk. Brussels Hub er en af vores største hubs i verden, og på grund af dens placering i hjertet af europæisk logistik spiller den også en vigtig rolle med at forbinde virksomheder fra denne region med resten af verden. Denne nye hub spiller en nøglerolle i vores globale investeringsplan og vil understøtte vores vækst, effektiviteten af vores netværk og det høje kvalitetsniveau, kunderne får hos DHL Express, lød det fra Ken Allen.

Hubben er udstyret med det nyeste inden for automatiseret sorteringsteknologi, hvilket tillader hurtigere ekspedition, fleksibilitet og bedre service.

Danny Van Himste, administrerende direktør for DHL Express i Belgien og Luxembourg:

- Den nye hub gør os i stand til at give vores kunder en endnu bedre service. Vi kan hjælpe Belgien med at blive endnu bedre forbundet til Europa og resten af verden, sagde Danny Van Himste.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062