23948sdkhjf

CEIV-tildeling til glade belgiere

"Belønning for pharma-engagement", lyder det.

Det belgiske luftfragtselskab Brussels Airlines Cargo er blevet tildelt IATA’s CEIV certifikat for transport og håndtering af farmaceutiske produkter, som er noget nær det ypperste kvalitetsstempel, et luftfragtselskab kan opnå.

Transport af farmaceutiske produkter via luftfragt kræver en transportkæde, der overholder strenge temperaturkriterier for at sikre den skrøbelige fragt, og CEIV certifikatet (Centre of Excellence for Independent Validators) fortæller noget om, at er et udtryk for, at selskabet har investeret i en optimeret logistikkæde, der egner sig godt til transporten af netop den type gods.

Reinout Puissant, Cargo Business Development & Interline Manager hos Brussels Airlines:

- CEIC certificeringen handler om at implementere de rigtige processer og at skabe en kultur med kontinuerlig bevidsthed for at øge kvalitetsniveauet af vores services på daglig basis. I løbet af denne rejse og gennem lokale og internationale samarbejder på tværs af brancher er Brussels Airlines engageret i en åben dialog med afskibere og speditører inden for farma-branchen. Det vigtigste er at øge gennemsigtigheden end-to-end for alle interessenter, siger Reinout Puissant.

Alban François, vicepræsident for cargo hos Brussels Airlines:

- Temperaturkontrollerede transporter er blevet et meget vigtigt segment på luftfragtmarkedet. Dette CEIV certifikat er en belønning for det engagement har vist mod mere pålidelig farmatransport. Jeg er meget stolt over vores teams arbejde, siger Alban François.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062