23948sdkhjf

Move vil "forstyrre"

Ny messe slår snart dørene op.

I starten af maj slår Move 2018 dørene op til en ny konference og udstilling med logistik og transport som omdrejningspunkt – den første af sin slags.

Den første Move-messe får undertitlen ”Moving Logistics Forward”, hvor udstillere, foredragsholdere og besøgende får mulighed for at få et indblik i og diskutere fremtidens udfordringer og løsninger inden for logistikbranchen, siger Jørgen Kronborg, projektleder for Move 2018.

- Move 2018 skaber viden og forståelse for ændringerne, og ruster deltagerne til at træffe de rette strategiske valg, håndtere ændringer og se muligheder frem for begrænsninger. Jeg er stolt over, at vi kan mønstre så stærkt og bredt et konferenceprogram. Det skaber mangfoldighed, når vi samler værdikæden inden for logistikbranchen, og inspirerer deltagerne fra mange forskellige vinkler og perspektiver, siger Jørgen Kronborg.

Eksminister leder debat

Desuden præsenterer Move 2018 et trafikpolitisk rundbordsmøde ledet af tidligere transportminister Hans Christian Schmidt. Her bliver fremtidens muligheder og udfordringer inden for branchen debatteret med et særligt fokus på modalitet, og Jørgen Kronborg opfordrer både udstillere, aktører og besøgende til at deltage og give deres mening til kende.

- Det unikke ved Move2018 er, at deltagerne både tager og giver. Ambitionen er, at deltagerne får inspiration samt deltager i debatter og indslag. Konferencen og udstillingen skal være med til at ”forstyrre” deltagerne i deres opfattelse af verden og motivere dem til at træffe moderne og holdbare valg, siger Jørgen Kronborg.

Move 2018-messen finder sted 2.-3. maj i Messe C i Fredericia.

Billedtekst: Tidligere transportminister Hans Chr. Schmidt vil lede en debat på Move 2018. Foto: Transportministeriet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093