23948sdkhjf

Danske Havne søger ny kaptajn

Ny direktør skal understøtte god udvikling.

Danske Havne søger nu en ny topchef, der skal afløse Bjørn B. Christiansen, der ved udgangen af marts fratræder stillingen som administrerende direktør.

Det skriver brancheorganisationen på sin hjemmeside.

- Danske Havne, der er erhvervshavnenes brancheorganisation, repræsenterer cirka 80 procent af godsomsætningen i Danmark. De danske erhvervshavne er generelt i en god udvikling, hvor effektiv drift og forretningsudvikling er i fokus. Derfor har Danske Havne behov for en direktør, der kan understøtte denne udvikling, samtidig med at Danske Havnes politiske interesser varetages i Danmark og i EU, lyder det fra Danske Havne.

Godt netværk

Brancheorganisationen skriver yderligere, at den er på udkig efter en forretningsorienteret topchef med et godt politisk netværk, der skal fortsætte den udvikling, som Danske Havne har været igennem de seneste år, hvor organisationen har fået en selvstændig profil og har markeret sig som en vigtig del af det blå Danmark.

- Direktøren skal evne at sætte sig ind i det faglige område, der dækker alle danske erhvervshavne.

Direktøren skal formå at opbygge netværk både politisk og fagligt, nationalt som lokalt og internationalt. Evnen til at opbygge og vedligeholde alliancer er afgørende for succes i jobbet, skriver brancheorganisationen.

Direktørens ansvarsområder indeholder det overordnede ledelses- og driftsmæssige ansvar for brancheforeningen – herunder sekretariatets fem medarbejdere. Dertil kommer repræsentation og profilering af Danske Havne i forhold til centraladministrationen, organisationer, samarbejde med øvrige brancheorganisationer mv. samt øvrige udadvendte aktiviteter, inkl. pressen.

Danske Havne skriver desuden, at den ønsker en stærk og forretningsorienteret direktør, som kommer med relevant erfaring fra tidligere virke, hvor fokus har været på såvel kommerciel udvikling af en organisation, branche eller interesseforening som profilering og lobbyisme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062