23948sdkhjf

UPS udvider Worldwide Express

Ekspres-service tilbydes nu i 124 lande og regioner.

UPS har udvidet sin UPS Worldwide ExpressTM pakke-service til at omfatte 124 lande og regioner, hvilket giver kunder en tidligere leveringsmulighed til flere steder. UPS tilbyder nu ekspres midt på dagen-levering til flere lande end nogen anden aktør.

UPS Worldwide Express service tilbyder garanteret levering i løbet af 1-3 hverdage kl. 10:30, kl. 12:00 eller kl. 14:00 afhængig af destinationen.

I 2017 blev UPS Worldwide Express tilføjet til 7.000 nye postnumre i 57 lande.

Det oplyser UPS i en pressemeddelelse.

- Vores internationale værdisæt er at tilbyde et stærkt globalt netværk og portefølje, der forbinder købere og sælgere igennem smidige operationer på tværs af grænserne. Med vores seneste udvidelse af UPS Worldwide Express-tjenesten er vi markedsledende i forhold til at skabe denne forbindelse i 124 lande og regioner, hvilket næsten omfatter 96% af det globale BNP og 93% af den reelle import, udtaler Jim Barber, UPS International President.

Hastighed afgørende

Virksomheder vælger UPS Express-tjenesten til globale forsendelser, hvor hastigheden er afgørende. Virksomheder med produkter, der har en kort holdbarhedstid, såsom inden for sundhedssektoren, drager fordel af tjenestens hurtighed og pålidelighed. Virksomheder i de hurtige hightech- og detailsektorer opnår også fordele ved at få mere kontrol og fleksibilitet over forsyningskæden.

Økonomer fra verdenshandelsorganisationen WTO forudsiger en fortsat handelsvækst i 2018 efter en vækst i 2017, som var højere end forventet. UPS Worldwide Express-tjenesten tilbyder hjælp til at facilitere denne vækst ved at give kunder mere tid til levering af dags-leverancer.

Brasilien er en af de 10 lande i Latinamerika, som får udvidet deres tjeneste. Brasilien er den 8. største økonomi i verdenen, og ifølge Verdensbanken generede Brasilien mere end 217 milliarder dollars i eksport og 150 milliarder dollars i import. Industriproducenter- og bilkunder er afhængige af UPS Worldwide Express-tjenesten til de kritiske dele, der anvendes i deres produktionslinjer.

I 2017 voksede importen til Indien med 21 procent - næsten 42 milliarder dollars - sammenlignet med 2016. Væksten kommer fra forskellige industrier, herunder elektronik- og industrimaskiner. Virksomheder, der er en del af disse hurtigt voksende industrier, kan bruge den nyligt udvidede express-tjeneste til at modtage ordre hurtigere end før.

I Asia Pacific-regionen er Sydkorea et af de 14 lande, der er inkluderet i udvidelse af UPS Express-tjenesten. I takt med at Sydkorea fortsætter med at vise vejen inden for autoelektronik-markedet, vil UPS Express udvidelsen tilbyde producenter og distributører inden for brugtbilsmarkedet i store industriområder en konkurrencefordel ved at forbinde dem hurtigere til andre partnere på tværs af forsyningskæden.

Kunder i Europa vil drage fordel af hurtigere leveringstid til vækst-økonomier i Asien og Latinamerika. UPS er forpligtet til at investere to milliarder dollars i sit europæiske netværk inden 2019, og denne investering har allerede gjort UPS hurtigere på mere end 350 ruter mellem 27 europæiske lande.

UPS Worldwide Express er en del af den bredere UPS ExpressTM portefølje, som tilbyder de mest internationale garanti-leveringstider, der inkluderer rutinemæssig toldgodkendelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078