23948sdkhjf

VIALTIS første kontor i Danmark

VIALTIS’ 12. salgskontor åbnes i Padborg.

Brancheorganisationen ITD købte i 2012 franske VIALTIS, der som ITD’s eget serviceselskab FDE, leverer serviceydelser til transport, logistik og speditionsvirksomheder. Nu åbner VIALTIS det første kontor i Danmark – hos ITD på Lyren 1 i Padborg.

VIALTIS er ligesom FDE en erfaren og succesrig serviceleverandør til den internationale transportsektor.

»Salgsafdelingen i Danmark vil viderebringe den internationale erfaring til de danske speditions-, logistik- og transportvirksomheder. VIALTIS leverer skræddersyede løsninger på en lang række transportydelser, der hjælper virksomhederne med gode aftaler på refusion af moms, vejafgift, færgebooking og brændstof. Ved at integrere de enkelte servicer tilbyder VIALTIS at finansiere hele løsningen. Denne finansiering er med til at forbedre kundens likviditet i form af hurtigere afregning af transporten,« lyder det i en pressemeddelelse fra ITD.

- Ved at anvende vores nye digitale og finansierede løsninger sikrer vi en integrering af traditionelle serviceydelser til kunden. Det betyder, at kunderne hurtigt kan få et overblik over sine totale omkostninger per bil per tur. Samtidig vil vores kunder med fordel kunne udnytte VIALTIS´ europæiske position til at få de bedst mulige samarbejdspartnere på en lang række områder, udtaler Peter Westergaard, der er kommerciel direktør i VIALTIS.

Vil være medspiller

- Ingen integrerer løsninger på den måde, vi gør, og det er nyt. Når vi har afdækket kundens behov, kan vi strikke løsningerne sammen, så de passer netop til deres virksomhed. Vores vigtigste opgave er at være en medspiller for vores kunder, så de sikres de gode løsninger samlet ét sted, hvilket gør det nemt og overskueligt at administrere for den enkelte kunde. For at kunne sikre en bedre konkurrenceevne for vores kunder fokuserer VIALTIS kontinuerligt på at minimere administrationen og dermed omkostningerne ved udførelse af internationale transporter, siger Peter Westergaard.

Fakta:

VIALTIS er dedikeret til at servicere speditions-, transport- og logistikvirksomheder, der opererer internationalt. Siden 1982 har virksomheden udviklet langvarige forretningsrelationer til transport- og logistikvirksomheder i hele Europa, og siden 2012 har VIALTIS været ejet af brancheorganisationen ITD.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078