23948sdkhjf

Kinesisk dækaftale i Skandinavien

Westlake Tyres og TIP Trailer Services indgår aftale.

Westlake Tyres, der er produceret af kinesiske Zhongce Rubber, har indgået stor dækaftale med TIP Trailer Services i Skandinavien.

Det skriver selskaberne i en pressemeddelelse.

Aftalen mellem DSV Road NV, den eksklusive distributør af Westlake Tyres i Skandinavien, og TIP Trailer Services Nordic indebærer levering af en stor mængde af dæk, der skal bruges og promoveres på TIP Trailer Services værksteder i Skandinavien på ti lokationer i Norden det første år, lyder det.

- Dette er et stort og vigtigt skridt for Westlake Tyres og DSV i at udvide deres partnerskaber og fremme Westlake Tyres i Skandinavien, siger Flemming Steiness, General manager i DSV Equipment.

DSV Road NV har udvidet med flere aktiviteter ud over sine transportydelser for yderligere at styrke sin forretningsposition og få mere kontrol over sin operationelle flådestyring. I 2016erhvervede DSV de eksklusive distributionsrettigheder for Westlake Tyres, og har siden da tilbudt Westlake til egne vognmænd samt transportvirksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Martin Nielsen, Country Operations Manager for TIP Trailer Services Sverige:

- På TIP Trailer Services Nordic arbejder vi løbende på at diversificere vores dæktilbud for at imødekomme vores kunders forskellige behov. Derfor går vores aftale med Westlake Tyres hånd i hånd med denne strategi. Kvaliteten af Westlake-dækkene, der er blev fulgt nøje af vores organisation, har gjort det nemt for os at vælge mærket af indlysende årsager. Dækket fungerer yderst tilfredsstillende og er et godt `value-for-money` produkt, hvilket er grunden til, at vi har tilføjet Westlake til vores dækportefølje, siger Martin Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062