23948sdkhjf

Girteka overtager Thermo-Transit helt

Jesper Hansen bliver bestyrelsesformand og Jakob Holm ny adm. direktør.

Hastigt voksende litauiske Girteka Logistics har nu overtaget alle aktier i Thermo-Transit i Padborg. Samtidig meddeles det, at Thermo-Transits karismatiske leder, Jesper Hansen, som nu i ca. 30 år har stået forrest og opbygget virksomheden fra en spæd start, til nu at være en ledende international virksomhed har besluttet sig for stoppe som daglig leder. Han bliver i stedet formand for bestyrelsen for Thermo-Transit.

- Vi har i Thermo-Transit gennem mere end 30 år opbygget en international transportvirksomhed, der er vokset konstant gennem alle årene. Thermo-Transit er inde i en stærk og positiv vækst og tiden er nu inde til at overlade den daglige ledelse til nye kræfter, siger Jesper Hansen i en pressemeddelelse udsendt af Girteka Logistics.

Den danske transportvirksomhed Thermo-Transit med hovedkontor i Padborg og afdelinger i fem europæiske lande får ny ledelse.

Ledelses skiftet kommer samtidig med at Girteka Logistic’s, der i en årrække har været medejer i Thermo-Transit,

Ny leder

Den nye leder af Thermo-Transit er Jakob Holm som har en stærk erfaring der komplimenterer det lederskab som Jesper Hansen har opbygget.

- Thermo-Transit, virksomhedens medarbejdere og kunder er og har været en meget stor del af mit liv. Jeg er derfor glad for at jeg selv har udpeget og ansat min afløser, med Jakob Holm som jeg har kendt og fulgt i flere år er jeg er sikker på at Thermo-Transit er i de rigtige hænder, siger Jesper Hansen.  

Fortsat selvstændig Dansk virksomhed

Thermo-Transit vil fortsætte som en selvstændig Dansk virksomhed, med en kapital og ressourcestærk ejer der støtter den langsigtede positive vækst som Jesper Hansen har skabt igennem de seneste 30 år.

- Det har været et privilegie og en fornøjelse at arbejde med Jesper Hansen de seneste par måneder, jeg er derfor nu klar til yderligere at styrke virksomheden baseret på de planer vi sammen har lagt, siger Jakob Holm, adm. direktør i Thermo-Transit.

- Vi har en klar strategi om fortsat at tilbyde totalløsninger til kunderne, og vi har vilje til fortsat at vokse. Med en stærk ejer om bord, vil vi fortsat kunne udbygge vores position, siger Jakob Holm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094