23948sdkhjf

Ministerbesøg hos ITD

Skatteministeren besøgte ITD i Padborg.

Skatteminister Karsten Lauritzen besøgte tirsdag den 14. november 2017 ITD Huset i Padborg. ITD fik under besøget lejlighed til at fremlægge tre skatteudfordringer for transport- og logistikvirksomhederne for skatteministeren.

Skatteminister Karsten Lauritzen er på rundtur i Danmark i forbindelse med kommunalvalgkampen, og tirsdag den 14. november 2017 besøgte han i ITD Huset i Padborg. På et kort møde fik ITD mulighed for at ridse tre skatteproblematikker fra transport- og logistikbranchen op for skatteministeren.

- Vi er glade for, at skatteministeren ville komme på besøg i ITD Huset. Det betyder meget for os, at Karsten Lauritzen tog sig tid til at mødes med ITD-koncernen, for det viser, at der er politisk fokus på transporterhvervet. Vi brugte tiden med ministeren på at fremhæve nogle af de sager på skatteområdet, som optager vores medlemsvirksomheder, fortæller Jane Aakjær Madsen, jurist i ITD.

ITD fremlagde i overskrifter tre emner på skatteområdet, der fylder meget for medlemsvirksomhederne:

- Reglerne for udbetaling af skattefri rejsegodtgørelse, herunder om afstandsbetingelsen kan anses for opfyldt, når chaufføren er hypermobil og har et midlertidigt arbejdssted, der hele tiden ændrer sig, når lastbilerne skal flytte gods.

- Indførelsen af loftet for en lønmodtagers mulighed for at trække udgifter til rejser fra i indkomstopgørelsen har ramt transportbranchen hårdt.

- SKAT skal være mere klar i sin vejledning om beskatning af udenlandske arbejdstagere – primært omkring reglerne for arbejdsudlejebeskatning, da der er for meget uklarhed nu.

Emner som ITD gerne vil uddybe, når der er tid og mulighed til det. Derfor sendes der, som opfølgning på mødet, snarest et brev til skatteminister Karsten Lauritzen om emnerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062