23948sdkhjf

Udvider chauffør-flaskehalse på Sjælland

DEKRA udbyder nu transportuddannelser i Sorø og Holbæk

Ekspansionen fortsætter for Danmarks største udbyder af transportuddannelser.

DEKRA AMU Center Sjælland åbner nu for uddannelse af lastbilchauffører i Sorø og Holbæk. Dermed udbyder DEKRA uddannelser 4 steder i region Sjælland, nemlig Køge, Næstved, Sorø og Holbæk. 

- For os er det vigtigt, at bidrage til et bredt kursusudbud i hele Region Sjælland og vi ved, at transporttiden betyder noget for vores kursister. Der er fortsat stor mangel på chauffører og for at være tilgængelige for vores kunder, er det vigtigt med en god geografisk spredning i regionen, siger DEKRAs administrerende direktør i Region Sjælland, Bo Bay Hougaard.

Den 4. december starter vi op med transportuddannelser for lastbilchauffører i både Sorø og Holbæk.

Jobgaranti

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen udtalte den 30. oktober 2017 til Transportmagasinet, at han barsler med en række tiltag som skal afhjælpe flaskehalsproblemer på arbejdsmarkedet. Det er ministerens vurdering, at folk med et stort kørekort stort set er garanteret et Job.

- Vi deler denne holdning med Ministeren og vi glæder os til at udvikle Jobgarantien i Region Sjælland. Vi håber, at vi sammen med regionens Jobcentre, via et AMU kursus inden for transport, kan hjælpe ledige borgere i varigt arbejde, udtaler Bo Bay Hougaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094