23948sdkhjf

Sikker parkering til lastbiler

Fra NLA's ugebrev fra Bruxelles:

Begrebet sikker parkering er ved at få stadig større vigtighed i Bruxelles. Kommissionens forslag om at forbyde den ugentlige hvile i kabinen, og retningslinjerne for TEN-T (det transeuropæiske netværk), der fastslår, at der skal være sikker parkering hver 100 km på kernenettet i Europa, satte spørgsmålet om sikre parkeringspladser øverst på dagsordenen.

På den årlige konference for Den Europæiske Sikkerhedsorganisation den 19. oktober bekræftede Europa-Kommissionen deres støtte til parkeringsoperatører for at skabe sikker parkering for lastbiler i hele Europa.

Betydningen af, at transportoperatører og bilister kan finde parkeringspladser og kan aflæsse sikkert er nøglen til et velfungerende indre marked, færdselssikkerhed og det sociale aspekt, hvilket giver chaufføren mulighed for at tage en reel hvile og ikke brug sin hviletid for at beskytte lasten. Konferencen fremhævede også forskellige sikkerhedsteknologier såsom ansigts- og nummerpladegenkendelse for at gøre driften af sikker parkering mere omkostningseffektiv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08