23948sdkhjf

UPS udvider på farligt gods

Farligt gods transporteres nu mellem 36 lande.

UPS har annonceret, at virksomheden udvider sit globale forsendelsesprogram for farligt gods ved at tilføje mere end 400 nye varer, som kan accepteres i det globale luftfartsnetværk og ved at tilføje mere end 300 produkter til landnetværket I Europa.

Virksomheden har også øget grænserne for kvantitet af særlige farlige varer, som kan sendes.

Farligt gods transporteres nu mellem 36 lande i Nordamerika, Europa og Asien.

Der er en voksende efterspørgsel fra virksomheder i forskellige brancher for at sende varer, som er klassificeret som farligt gods. For eksempel har healthcare-virksomheder brug for at transportere maling, komprimerede gasser, klæbemidler og batterier. UPS kan nu hjælpe disse virksomheder med at sende mellem 36 lande.

- UPS hjælper virksomheder med at efterleve strenge og ofte meget komplekse krav, når farligt gods skal forsendes, siger Nando Cesarone, President, UPS Europe.

- Nu kan vi møde vores kunders øgede krav til one stop-løsninger til at sende både konventionelt og farligt gods.

Myndighedskrav opfyldt

UPS har teknologiske programmer til at forenkle forsendelsespakker som lever op til retningslinjer fra International Air Transport Association, U.S. Department of Transportation, European Dangerous Goods Accord og International Civil Aviation Organization, som er et særligt bureau i de Forenende Nationer.

UPS kunder kan bruge UPS Worldship® til at verificere, at de farlige varer lever op til kravene og giver UPS besked, når forsendelser er klar til at blive behandlet.

UPS giver ekstra medarbejderuddannelse og tager ekstra forbehold for at sikre, at farligt gods er sikkert transporteret. Virksomhedens integrerede transportnetværk bruger vandtætte, ildhæmmende beholdere og ildbegrænsende indpakning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141