23948sdkhjf

DB Schenker styrede logistikken

Partner på sportsmesse.

Op mod 1500 nøglepersoner fra den samlede internationale sportsscene deltog ved verdens førende sportskonference, hvor DB Schenker var logistikpartner.

Beslutningstagere fra hele verden strømmede til Aarhus denne uge, da det eksklusive SportAccord Convention for 15. gang blev afholdt for eliten. Det er 14. gang, at DB Schenker er valgt som officiel logistikpartner.

Nis Hatt, Managing Director for SportAccord Convention, siger om det mangeårige samarbejde:

-Vi er glade for igen at kunne byde DB Schenker velkommen som vores officielle logistikpartner. Som samarbejdspartner er DB Schenkers engagement og entusiasme helt fantastisk. Vi stoler fuldt ud på, at DB Schenkers ekspertise kan løse alle de behov, som vores delegerede og organisationer må have.

Det er første gang, Danmark har fået æren af at afholde det prestigefyldte event, som også støttes af den Olympiske Komité. Blandt de fremmødte er medlemmer af Den Internationale Olympiske Komité, flere sportsikoner og borgmestre fra både Paris og Los Angeles, som kæmper om værtskab for 2024.

Hos DB Schenker Danmark glæder man sig over endnu et vellykket event:

-Vi er eksperter på messer og sports events og har selvfølgelig både et globalt, men også et lokalt team, der ikke arbejder med andet, fortæller Kent Larsen, salgs- og markedsdirektør. /mb

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08