23948sdkhjf

Thomas Krøyer fylder 50 år

Leman-direktør runder halvt århundrede.

Thomas Krøyer har en lang karriere indenfor dansk og international spedition hos

flere af de største virksomheder i transportbranchen.

Thomas startede som speditørelev hos Samson Transport i København allerede i 1986 og var i 1988-1992 udstationeret i UK, hvorefter han fulgte Samson ved fusionen med DSV.

I 2004 tiltrådte Thomas som administrerende direktør for DSV Road i Tyskland, hvor han fortsatte indtil 2007. Herefter blev Thomas VP og senere SVP for Road Divisionen hos Kuehne & Nagel i Schweiz og efterfølgende CEO i Luxembourg.

I september 2014 satte Thomas sig for første gang i stolen som administrerende direktør for Leman Gruppen, hvor han siden har sikret Lemans fortsatte nationale og internationale vækst i et stærkt konkurrencebetonet transportmarked.

- At stå i spidsen for Lemans udvikling fra en decentraliseret virksomhed til en stærk og samlet koncern er en spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig nu til at fejre en personlig milepæl sammen med Leman, udtaler Thomas Krøyer.

Privat bor Thomas med sin kone, Pia og parrets hjemmeboende børn i Greve. I sin fritid spiller Thomas lidt badminton og går gerne en runde golf. Thomas er samtidig en habil skiløber og glad for at rejse og opleve verden.

Reception

Dagen markeres med en reception for samarbejdspartnere og forretningsforbindelser samt familie og venner af huset; Fredag den 31. marts 2017 kl. 14.00-16.00 hos Leman, Ventrupvej 6 i Greve. Tilmelding til tine.willer@leman.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062