23948sdkhjf

Norden kalder til samling

Tre poster skal besættes.

Dampskibsselskabet NORDEN A/S indkalder til ordinær generalforsamling onsdag den 5. april 2017, kl. 15.00, i salen "Norway" på Radisson Blue Scandinavia Hotel, København.

Blandt punkterne i dagsordenen er valg af tre bestyrelsesmedlemmer og følgende indstilles:

Arvid Grundekjøn afgår, idet Arvid Grundekjøn er en af de to generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer, der har fungeret længst. Bestyrelsen foreslår genvalg af Arvid Grundekjøn.

Erling Højsgaard afgår, idet Erling Højsgaard er den anden af de to generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer, der har fungeret længst. Erling Højsgaard ønsker ikke genvalg som følge af vedtægternes aldersgrænse.

Bestyrelsen foreslår, at der vælges i alt tre bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen foruden de tre bestyrelsesmedlemmer, der ikke afgår, hvorefter bestyrelsen vil bestå af seks generalforsamlingsvalgte medlemmer.

Bestyrelsen foreslår nyvalg af Tom Intrator og Hans Feringa.

Om de tre kandidater oplyser Nordens følgende:

Arvid Grundekjøn, Investor/advokat (cand.jur.) og civiløkonom, født 1955, 61 år. Norsk statsborger.

Bestyrelsesmedlem i NORDEN siden 2009. Senest genvalgt til Selskabets bestyrelse i 2014.

Arvid Grundekjøn indstilles til genvalg pga. følgende kompetencer af særlig relevans for NORDEN: generel ledelse, strategisk og operationel ledelse af internationale shippingkoncerner, strategi, finansielle forhold og jura.

Tom Intrator, Fhv. President og CEO (Adm. direktør), født 1959, 58 år. Schweizisk statsborger.

Tom Intrator indstilles til nyvalg pga. følgende kompetencer af særlig relevans for NORDEN: Erfaring som leder i et af verdens største handelshuse, international baggrund og omfattende viden inden for energi, shipping og metaller. Tom Intrator vil understøtte bestyrelsens kompetencer inden for ledelse, strategi, investering, kunderelationer og service, finansielle forhold og risikostyring.

Hans Feringa, President og CEO (Adm. direktør), født 1961, 55 år, hollandsk statsborger, bosiddende i USA.

Hans Feringa indstilles til nyvalg pga. følgende kompetencer af særlig relevans for NORDEN: Erfaring som leder af globale børsnoterede rederier, dybdegående kendskab til global shipping samt en international baggrund fra Holland, Singapore og USA. Hans Feringa vil understøtte bestyrelsens kompetencer inden for tank, ledelse, strategi og vækst, investering, køb og salg af skibe, finansielle forhold og risikostyring.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063