23948sdkhjf

Større vejarbejde på Hillerød-motorvejen

Broreparation spærrer rampe og spor.

Vejdirektoratet gennemfører fra mandag den 6. marts til 30. september i år en større reparation af broen, der fører Hillerødmotorvejen over åen ved Utterslev Mose. Der er tale om en fortsættelse af et arbejde fra sidste år, hvor den sydlige del af broen blev renoveret. I år er turen kommet til broens nordlige del.

Reparationerne omfatter bl.a. forstærkning og udskiftning af eksisterende brodæk samt udskiftning af fugtisolering, belægning og autoværn. På broens underside skal der udføres betonreparationer.

Arbejdet betyder, at trafikken på Hillerødmotorvejen i en periode vil blive flyttet til den ene side af broen, mens der arbejdes på den anden side. Der vil gennem hele perioden være åbent for cyklister og fodgængere.

Tilkørselsrampe fra Ruten/Høje Gladsaxevej <1> mod København vil være spærret i hele perioden. Der vil være skiltet med omkørselsrute.

For at kunne flytte trafikken på selve broen vil man allerede den kommende weekend 4.-5. marts asfaltere i midterrabatten. Her vil enkelte af Hillerødmotorvejens kørespor blive spærret udenfor myldretiden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062