23948sdkhjf

SDS dækker erhvervslivet

Super Dæk Service på Transport Øst.

Med 59 afdelinger fordelt over hele Danmark er Super Dæk Service en af landets største dæk- og autoværkstedskæder. Selskabet betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget, men det er i sagens natur kunderne inden for transportbranchen, selskabet fokuserer på, når Transport Øst i Greve løber af stablen.

Super Dæk Service kommer til Transport Øst med selskabets vision om at være ”branchens bedste”. På stand nummer xx vil salgsteamet fra Super Dæk Service stå klar til at fortælle eksisterende såvel som nye kunder om aktuelle tilbud og produkter.

- Vores veloplagte salgsteam står klar hele weekenden til en god ”dæksnak”, lover Peter Skriver, der er salgs- og eftermarkedschef hos Super Dæk Service.

SDS sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, bilbatterier, samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på alle personbiler og varevogne. Derudover tilbyder selskabet dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer.

Super Dæk Service åbnede sin første afdeling i Fredericia i 1974, og i dag beskæftiger selskabet over 350 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.057