23948sdkhjf

Lastas med bredt trailer-udvalg

Lastas udstiller på Transport Øst 2016.

Lastbil- og trailerforhandleren Lastas Trucks Danmark A/S med hovesæde i Hedensted er fast udstiller på Transport Øst-messen i Greve, og vil derfor også være at finde på dette års udgave.

Med den øgede tilladte totalvægt for et syv-akslet lastvognstog til 56 tons for et par år siden fulgte også en opstramning af tolerancegrænsen for overvægt. Derfor ser Anders K. Larsen fra Lastas både frem til en weekend i transportbranchens tegn, hvor selskabet kan mødes og få en snak med kunderne, men også som en mulighed for at kunne præsentere vognmænd for Kel-Bergs letvægtstrailere:

- Egenvægten betyder mere og mere for vognmændene efter de nye, strammere regler om overlæs. Derfor kommer vi på Transport Øst blandt andet med en letvægts Kel-Berg tiptrailer til både sand, grus og korn. Men også med et bredt udvalg af gardintrailere og maskintrailere, siger Anders K. Larsen.

Lastas forhandler lastbiler og trailere i Danmark og Skandinavien, har altid flere end 500 køretøjer på lager og beskæftiger omkring 100 medarbejdere på selskabets afdelinger i Hedensted, Toftlund og Greve.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094