23948sdkhjf

Prisvinder: Det giver en stolthed

Alex Andersen Ølund A/S kørte med første DTA-pris for større vognmandsvirksomheder i 2014.

Da Danish Transport Award blev uddelt for første gang i 2014, løb Alex Andersen Ølund A/S med prisen i kategorien for større vognmandsvirksomheder med mere end 10 lastbiler.

Hæderen var en glædelig overraskelse for den fynske blomster-specialist – og tiden efter har været en positiv oplevelse for firmaet og dets medarbejdere.

- Det har givet noget opmærksomhed og god omtale rundt omkring. Vi har mest oplevet det fra kolleger, der har lagt mærke til, at vi vandt, fortæller direktør Ib Andersen.

Han driver Alex Andersen Ølund A/S sammen med sine to brødre, Tommy og Jan. Og når Danish Transport Award 2014 gik til firmaet med hovedkvarter i Odense, skyldtes det bl.a., at de har udviklet sig til en af de største aktører inden for blomstertransporter i Europa, samt udviklet totalløsninger med pakning og emballering for mange tusinde europæiske kunder.

- Det giver en stolthed i firmaet, og det er en cadeau til den måde, vi har valgt at gøre tingene på, og til alle medarbejderne rundt omkring i vores afdelinger, konstaterer Ib Andersen.

Gallashow i Vejle

Danish Transport Award 2015 bliver uddelt i forbindelse med ITD’s generalforsamling 18. april 2015 på Hotel Munkebjerg i Vejle.

Alle i transportbranchen opfordres til at indstille en god kollega til en af de tre priser – Årets Medarbejder, Årets Mindre Transportvirksomhed (under 10 lastbiler) samt Årets Større Transportvirksomhed (over 10 lastbiler). Du kan også indstille dig selv, hvis du synes, du har gjort dig fortjent til prisen.

Fristen for indstillinger af kandidater er fredag 6. februar 2015.

Du kan foretage indstillinger og læse konkurrencereglerne ved at følge disse links:
 
Årets Medarbejder
Årets Transportvirksomhed
Konkurrenceregler

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063