23948sdkhjf

Lastbil Årbogen 2015 på gaden

Lastbil Årbogen 2015 er nu klar fra trykpressen og allerede på vej ud til chauffører, vognmænd og andre lastbil-interesserede landet over.

I Lastbil Årbogen, som udkommer for 17. gang, kommer du på rundtur i lastbilbranchens afkroge herhjemme og i udlandet – og i vidt forskellige tidsaldre. I år ser vi fx nærmere på lastbilernes rolle i krigshistorien og går tæt på nogle af de flotteste veteranbiler herhjemme. Vi kigger også ud i fremtiden med et bud på lastbilens udseende og tekniske kunnen om 10 år.

Race-entusiaster kan igen komme tæt på verdens hårdeste rallyløb for lastbiler, Paris-Dakar, og blive opdateret på den dramatiske sæson i truckrace.

International er et af de store, legendariske lastbilmærker fra USA, og i Lastbil Årbogen 2015 får du hele historien om en af de største succeser i den amerikanske bilindustri.

Vi ser tilbage på året, der gik, både på lastbil-fronten og i transportbranchen, i tekst og billeder, og ser frem mod 2015.

Som altid får du også en komplet oversigt over samtlige lastbil-modeller i Danmark, vigtige arrangementer i det kommende år, samt stort og småt fra ind- og udland.

Du kan se, hvor du kan købe Lastbil Årbogen her - eller bestille den lige her.

Du kan selvfølgelig også ringe til Danske Transport Medier ApS på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til bente@lastbilmagasinet.dk.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063