Sundere mad hos Statoil
Fra i morgen er det ikke kun franske hotdogs, der langes over disken hos Statoil.
Tre udvalgte stationer er netop blevet ombygget og personalet uddannet, så de kan lave frisklavede måltider. Friskbagte stenovnspizzaer, frisksmurte sandwich, smoothies og shakes er nogle af de nye tilbud, der skal være med til at ændre opfattelsen af stationernes rolle.
Bliver initiativet en succes, er Statoil klar med en omfattende udrulningsplan i 2013.
-Vores fokus flytter sig mere og mere til butikken, hvor vi ser store muligheder overfor kunderne. Vi har en meget stor kundestrøm på vores stationer, som vi skal være bedre til at friste med spændende tilbud. Vi har allerede et stort udvalg til kunderne, men nu vil vi tage et opgør med madkulturen på tanken og differentiere os på food-siden. Her kan vi skabe en unik position i kraft af vores stærke lokale tilstedeværelse og lange åbningstider, siger conveniencedirektør Mette Uglebjerg fra Statoil.
-Vi gennemførte i foråret en analyse af danskernes forbrug og opfattelse af mad fra tankstationerne. Den viser, at mange opfatter mad fra tanken som underlødig. Maden forbindes med dårlig kvalitet, noget usundt og med at synde. Analysen viser også, at den stærke position, stationerne har på morgenbrød, ikke tilnærmelsesvis er gældende på frokost- og aftenmåltider. Her er der et åbent vindue, og det er det vi bl.a. går efter, siger Mette Uglebjerg.